Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان صنایع کوچک ایران گفت: در حال حاضر از مجموع ۷۶ هزار واحد صنعتی در کشور تعداد ۱۲ هزار و ۶۷ واحد تعطیل هستند که دلایل تعطیلی این واحد ها باید مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ هجدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی کشور روز سه شنبه با حضور عزیزالله قربانی معاون سازمان صنایع کوچک ایران، رضا صفاری مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین، کمال محمدی مشاور رئیس پارک فناوری پردیس، حسین ساروخانی رئیس هییت مدیره کارگزاران فن بازار منطقه ای استان و نماینده بروکرها در شورای عالی فن بازار کشور، شهریار غمامی مدیرعامل شرکت دانش بنیان پرشیا فن آوران کیمیا و ایمان رهنما فلاورجانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان الماس فناوران گیتی در مجموعه ایرانیان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عزیزالله قربانی در این همایش گفت: در حال حاضر از مجموع ۷۶ هزار واحد صنعتی در کشور تعداد ۱۲ هزار و ۶۷ واحد تعطیل هستند که دلایل تعطیلی این واحد ها باید مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرد.

قربانی تصریح کرد: کمبود نقدینگی و موادداولیه نبود  بازار و فرسودگی واحد های تولیدی از مهمترین دلایل تعطیلی واحد های تولیدی است که از فن بازار ها درخواست می کنیم دلایل اصلی تعطیلی واحد های تولیدی را شناسایی و برای حل آنها راهکار ارائه کنند. 

وی بیان کرد: در این زمینه اعتبارات مناسبی پیش بینی شده که با همکاری شهرک های صنعتی امکان تامین اعتبارات برای فعالیت فن بازار ها نیز فراهم می شود .

معاون سازمان صنایع کوچک ایران تصریح کرد: از ۲۹ فن بازار منطقه ای کشور تعداد ۱۸ فن بازار با متولی گری شرکت شهرک های صنعتی اداره می شوند. 

قربانی با اشاره به برنامه های سازمان صنایعرکوچک در حوزه توسعه فناوری، نوآوری و ارائه خدمات توسعه کسب و کار  گفت: در راستای حمایت از استقرار شرکت های دانش بنیان در شهرک ها و نواحی صنعتی و فناوری در سال گذشته تعداد ۱۴۸ قرار داد واگذاری به مساحت ۴۸ هکتار با شرکت های دانش بنیان منعقد شد. 

این مسئول صنعتی از ایجاد ۶ شهرک فناوری تخصصی در کشوررخبرداد و یادآورشد: این شهرکها در زمینه صنایع غذایی و بیوتکنولوژی در مشهد، قطعات خودرو در تبریز ، الکترونیک و صنایع غذایی در ارومیه ، فناوری نوین در اصفهان ،صنایع شیمیایی در فارس و کانی غیر فلزی در  همدان است که با هدف ایجاد زیر ساخت ها در  تامین امکانات فیزیکی و خدمات نرم افزاری برای ارتقای توان رقابت پذیری واحد های صنعتی راه اندازی شده است.

وی افزود: با راه اندازی ۳۸ کلینیک کسب و کار در شهرک های صنعتی کشور اقدامات مهم دیگری از جمله  ایجاد و توسعه فن بازارهای منطقه ای و مراکز مبادله فناوری با سایر کشور ها در راستای تامین نیاز های فناوری صنایع ، نفوذ فناوری های نوین ،بهبود فرایند مبادلات فناوری و ارتقاء خدمات در اولویت سازمان قرار گرفته است. 

وی اظهارداشت: همچنین  ۱۸ فن بازار منطقه ای با تولیت شرکت شهرکهای صنعتی و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست راه اندازی شده است .

معاون سازمان صنایع کوچک ایران از ایجاد سامانه شناسایی و رفع نیازهای فناورانه برای تعامل مستقیم متقاضیان و فناوران خبر داد و گفت: تاکنون ۱۶۰۰ نیاز فناورانه شناسایی شده و ۴۱۵ نیاز در جریان برگزاری رویدادهای فناورانه رفع شده است. 

قربانی طراحی توسعه و نوآوری در خوشه های کسب و کار را مهم دانست و گفت: تاکنون ۷ مرکز نواوری ذیل برنامه حمایت از توسعه خوشه های کسب و کار و رشته های غالب در استانهای آذربایجان شرقی ، سیستان و بلوچستان، فارس ،مرکزی و یزد راه اندازی شده است .

وی آماده سازی بنگاه‌ها برای ورود به صنعت چهارم را از دیگر برنامه ها اعلام کرد و اظهارداشت: این کار با هدف آگاهی بخشی ‌و حساس سازی مفاهیم صنعت و آماده سازی واحدهای صنعتی منتخب برای ورود به انقلاب چهارم صنعتی در دستور کار سازمان قرار دارد .

وی ادامه داد : حمایت از استارت آپ ها در حوزه توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط و شهرک های صنعتی مشتمل بر خدمات زیر ساختی ، منابع انسانی ، خدمات توسعه کسب و کار و خدمات تجاری سازی و بازار یابی هم از دیگر برنامه های این سازمان است .

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرکهای صنعتی قزوین معاون سازمان صنایع کوچک ایران شهرک های صنعتی دانش بنیان راه اندازی کسب و کار منطقه ای فن بازار شهرک ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن علی‌اکبریان مدیر نظارت و ارزیابی واحدهای فناور مارک فناوری پردیس امروز در حاشیه اینوتکس با اشاره به افق توسعه هزار هکتاری پارک فناوری پردیس، افزود: تلاش بر اینست این پارک در آینده نزدیک به بهشت فناوری غرب آسیا تبدیل شود که البته رسیدن به این قله نیازمند همکاری و تعامل شرکت‌های فناور و زیست بوم نوآوری و فناوری کشور است.

علی اکبریان با اشاره به ماموریت‌های ملی و بین‌المللی پارک فناوری پردیس، تاکید کرد: از همان ابتدا، راه‌اندازی فن بازار به عنوان یکی از ارکان زیست بوم نوآوری و فناوری در دستورکار پارک فناوری پردیس قرار گرفت، در حالی که موضوع تبادل فناوری از ۱۹۵۰ در جهان آغاز شده بود. به هر حال، پارک فناوری پردیس بعد از یک دهه کار تحقیقاتی توانست با راه‌اندازی فن بازار ملی، شرایط لازم را برای تبادل فناوری در سراسر کشور فراهم کند.

مدیر کل نظارت و ارزیابی واحد‌های فناور پارک فناوری پردیس ادامه داد: امروز شبکه ملی فن بازار با کمک کارگزاران، بخش‌های دولتی و بخش‌های خصوصی، دفاتر استانی خود را فعال کرده است و ارتباط بسیار نزدیکی بین صنعت و زیست بوم نوآوری اعم از نوآوران، فناوران و شرکت‌های دانش بنیان و همچنین استارت‌آپ‌ها ایجاد شده است و رویداد‌های متعددی ذیل فن بازار‌ها در حال انجام است تا با تزریق فناوری و نوآوری به بخش‌های مختلف صنعت، نیاز‌ها و مسائل موجود را به صورت دانش بنیان حل کنند.

علی اکبریان یادآور شد: خوشبختانه می‌توان اذعان کرد فن بازار ملی ایران امروز به پویایی رسیده است.

وی برگزاری ریورس پیچ زیر سایه ابررویداد اینوتکس را یکی از مصادیق اثرگذاری فن بازار ملی دانست و تصریح کرد: برگزاری این نشست‌ها نقش بسزایی در ارائه دقیق و علمی نیاز‌های شناسایی‌شده در صنایع به زیست بوم نوآوری کشور و یافتن راهکار‌های خلاقانه برای حل آنها دارد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی واحد‌های فناور پارک فناوری پردیس در ادامه با اشاره به نقش مهم صنعت ارتباطی در اقتصاد امروز جهان، گفت: صنایع ارتباطی یکی از پیشرانان اقتصاد امروز جهان هستند و اثرگذاری آنها به حدی است که هرگونه رشد در این صنایع منجر به رشد تولید ناخالص ملی و تسریع آن در صنایع دیگر می‌شود. از این رو برگزاری رویداد‌های ارائه نیاز‌های فناورانه این صنایع امری ضروری و الزامی است.

وی توسعه و تعمیق ارتباط صنایع به ویژه صنایع ارتباطی با استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوآور را ضروری توصیف و خاطرنشان کرد: این ارتباط با شتاب و عمق بیشتر باید انجام شود تا هم صنایع هم زیست بوم نوآوری و هم کشور از منافع آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وام‌های صنعتی در چین هم به کارخانه‌ها نمی‌رسند
  • پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است